Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ενας 'Υμνος να μας Σώσει...



(πάει να σε ανεβάσει στα Ουράνια... μα η ψυχή στα Τάρταρα)

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Πού πας ρε Καραμήτρο?!


Α ρε Χατζηδάκη, βγήκες κι εσύ απ'την πόρτα σου νομίζοντας ότι μια αντι-μνημονιακή ψήφος θα σ'έβαζε στο απυρόβλητο! Μωρέ και με τη μολότωφ στο χέρι, να ουρλιάζεις: "Να καεί, να καεί, το μπουρδέλλο η Βουλή" να σε δούνε, το ξύλο κι εσύ και οι συνάδελφοί σου (στη μάσα) τό'χετε σίγουρο!

Αντε, δεν περισσεύει κάνας αστυνομικός από τη Τζούλια, μια συνοδεία ως το περίπτερο? Γιατί Βαλαωρίτου και Ζώναρς και Μεγάλες Βρεταννίες δε λένε μες την αντάρα.

Είναι όμως κατάντια ε? Ντελίβερυ και ο αστακός μη και σας δούνε μέρα-μεσημέρι και τις φάτε...

(και δεν ήταν καν της Ολυμπιακής αυτός που σε σαπάκιασε!)


ΥΓ1- τι θλίψη, να μη μπορώ καν να τον λυπηθώ ανθρώπινα - που τον λυπάμαι, ή μάλλον τον οικτίρω, δλδ να μου ερχόταν στα επείγοντα φυσικά και θα τον γιατροπόρευα, αλλά ρε πούστη μου, δε τους αντέχω άλλο, κι αυτούς κι όλους τους παρατρεχάμενούς τους, μέχρι τον τελευταίο της Τ.Α. ένα πράμα...

ΥΓ2- κορυφαίος ο Στ. Μάνος: πώς το είπε εκείνο το " Εγώ τους εργαζόμενους θα τους απέλυα για να μικρύνω το κράτος. Θα τους έστελνα σπίτι, θα τους έδινα επί 3 χρόνια το 70% του μισθού και θα τους άφηνα να ψάξουν δουλειά. Αν δε βρουν, να κόψουν το κεφάλι τους"!!!" Πού τους βρήκαμε ρε παιδιά?!