Δευτέρα 18 Ιουνίου 2007

Ελλάς 17.06.07 "Τίτλοι Εφημερίδων"

Το ποιός φορά τα παντελόνια, ποιός όχι, ποιός τα κατεβάζει αυτοβούλως, "Κύριος", για να ξεκινήσει τα μπάνια του με τη βερμουδίτσα από μέσα, ή ποιού τα κατεβάζουν κι εκτίθενται τα... πετράδια του στέμματος, κι άντε να τα μαζέψουν. Μικρή ματιά σε μερικούς τίτλους πριν απηυδίσουμε και σήμερα...


@ Αndreas Jr. said... "Δε χτυπούν εμένα, θέλουν να πλήξουν το Γιώργο." (Μάλιστα. Παμ'παρακάτω.)


"Ολη η αλληλογραφία (μεταξύ ΤΕΑΔΥ, Ακρόπολις, ΤΕΑΠΟΚΑ και ΗΥΡΟ) για το σκάνδαλο των Ομολόγων. Γνώριζαν πριν από τις 20 Οκτωβρίου". (Και πώς ακριβώς "θωρακίζεται" το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους? Με σφηνοτουβλάκια και μονωτική?!)


"Το σχέδιο για Εκλογές τον Σεπτέμβριο. Υπό αναστολή τελούν οι μεταρρυθμίσεις". (Υπουργοί και βουλευτές έχουν επιδοθεί στην προώθηση "στοχευμένων παρεμβάσεων" υπέρ ημετέρων λέει. Ο,τι φάμε, ο,τι πιούμε, μοναχά να ξαναβγούμε...)



"Τι άλλαξε στο βιβλίο της Ιστορίας @ Maria Repousis said... "στο Μικρασιατικό πχ, ο "συνωστισμός" αντικαταστάθηκε με μια έκφραση που αποδίδει καλύτερα τις δραματικές συνθήκες εξόδου των ελληνικών πληθυσμών της Μ. Ασίας". (Η οποία έκφραση δεν αναφέρεται. "Χαρούμενη εθελουσία έξοδος" μήπως? Οκ, Ιστορία, όχι κατήχηση ή προπαγάνδα, αλλά μην το ξεφτιλίσουμε...)


Από πού είναι η Εξοδος παρακαλώ?