Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2007

Παγκόσμια Αποκλειστικότητα του Μπλογκ μας!


Οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ του μπλογκ μας ανακάλυψαν την καταγωγή του Αι-Βασίλη: είναι ΚΑΙ αυτός Ελληνας! Θέλετε αποδείξεις?

* Είναι αεριτζής ολκής, καθώς άλλοι φτιάχνουν τα παιχνίδια, άλλοι τα αγοράζουν και τα μεταφέρουν ουσιαστικά σπίτι, αλλά εκείνος παίρνει όλο το credit.

* Εχει ολόκληρο εργοστάσιο παιχνιδιών που όμως δεν έχει θεωρημένα βιβλία, δεν κολλάει ένσημα στα ξωτικά, δεν κόβει δελτία αποστολής και φυσικά έχει τον ταρανδο-στόλο του ως εποχιακούς, με μισθό πείνας (βασικά ό,τι περισσεύει από το γάλα με κουλουράκια που αφήνουν τα παιδάκια στο τζάκι).

* Δεν απασχολεί ελληνικά χέρια καθώς κοστίζουν, δεν θέλει να πληρώνει εφορία, δεν θέλει να χρεώνεται με το ζόρι σε τράπεζες, οπότε έχει κατευθείαν offshore στον Βόρειο Πόλο.

* Κανείς δεν τον βλέπει να δουλεύει ποτέ, και τα αποτελέσματα της εργασίας του (παραγωγή και διάθεση παιχνιδιών) τα έχει προ-πληρώσει κερατιάτικα ο Ελλην φορολογούμενος μη τυχόν και μείνουν η Μαιρούλα κι ο Γιαννάκης χωρίς δώρο.

* Δεν τον κολλάει τίποτα στο να κάνει αυτό που θέλει στη δουλειά, ούτε νόμοι φυσικής (πώς χωράει από τους σωλήνες του καλοριφέρ?), ούτε νόμοι κανονικοί (παιχνίδια φτιαγμένα υποτίθεται στον Βόρειο Πόλο είναι στην πραγματικότητα κι αυτά "Made in China", πού'σαι Ευαγγελάτεεεε!)

* Μένει με την Κυρία Αγίου Βασίλη, η οποία μια ζωή εκτελεί χρέη μαμάς του (τον πλένει, τον σιδερώνει, του μαγειρεύει), ώστε να δουλεύει για μια μέρα τον χρόνο και να κάθεται τις υπόλοιπες.


Κι αν δεν πειστήκατε με αυτά,

* Ξεκινάει πάντοτε στο παρά πέντε, οπότε για να προλάβει να δώσει τα παιχνίδια σε όλα τα παιδάκια του κόσμου, γκαζώνει και τρέχει σαν παλαβός με υπερηχητική ταχύτητα, χωρίς να φρενάρει σε στοπ και φανάρια. :)))


Φωτο από παπαράτσι του μπλογκ μας, ο οποίος έπιασε τον Αγιο Βασίλη στην παραλία, ενώ λέει βρίσκεται στο εργοστάσιό του κι επιβλέπει την κατασκευή παιχνιδιών.