Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

ΔΕΗ μου το ΜΑΝΤΗΛΙ σου...


... για να μην πω ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ σου!

Και μετά όλες τις βρισιές που ξεστομίζω τρεις μέρες τώρα με τις διακοπές ρεύματος - έχω φτάσει σε αυτόματο έλκος, νομίζω δε μου έμεινε τετραγωνικό εκατοστό στομαχιού που να μην έχει γίνει γραβιέρα...!

Λοιπόν, καρντάσια, καλή και άγια η απεργία. Συμφωνώ με τα αιτήματά σας, καλά κάνετε και τα διεκδικείτε, γειά στο στόμα σας.

ΑΛΛΑ όχι εις βάρος μας!!!

Δηλαδή αν δεν σας περάσει ούτε αυτό, μετά τι θα μας κάνετε, θα κάνετε βίζιτες πόρτα-πόρτα να μας σπάτε στο ξύλο?! Και μη μου πείτε πως ξέρετε ότι εμείς δεν φταίμε σε τίποτα, γιατί δεν το δείχνετε καθόλου!

Περιττό να πω για το πόσος κόσμος έχει καταταλαιπωρηθεί, και για πολύ σοβαρά ζητήματα: εργασίας, υγείας, παιδιών, υγείας των παιδιών του (το χειρότερο!), με τις ανεγκεφαλιές σας. Τις οποίες καλύπτετε κιόλας πίσω από το "Φανταστείτε σε τι σημείο έχουμε φτάσει, να στρέφουμε όλη την κοινωνία εναντίον μας, αλλά δε γίνεται αλλιώς!"....

Τι λέτε καλέ?! Να κρατάτε όλη τη χώρα όμηρο, και να μη γίνεται αλλιώς?!?!?!


Μωρέ δεν αξίζουμε όχι το "Μακεδονία" να διπλοσφραγίζουμε, ούτε το "Hellas/Eλλάς", ούτε καν το "Greece/Γραικία". Ζιμπαμπουϊστάν και πολύ μας είναι!

Πόσο μα ΠΟΣΟ θα ήθελα να ζω σε μια χώρα που και μόνο η νύξη στον αέρα ότι μπορεί και να σκεφτεί κάποιο σωματείο να κάνει απεργία εις βάρος του συνόλου, θα ήταν αρκετή για να φέρει αποτέλεσμα...

Αλλά αυτό θα απαιτούσε και μια κυβέρνηση, να πω καλύτερα κυβερνήσεις, που θα είχαν τσίπα σε όλα τα επίπεδα, λύσεις για την ανεργία και καμμία διάθεση ρουσφετιού, ώστε να μην φτάσει ποτέ η επιχείρηση σε αυτό το χάλι και έτσι να μην χρειαστεί επ'ουδενί να γίνει αυτή η νύξη. Ποτέ των ποτών, και για κανένα λόγο.

...

...

...


Ποιός ήρθε?



ΥΓ- μη με ευχαριστείτε για το κέρασμα καρντάσια, η ευχαρίστηση είναι όλη δική μου! :ΡΡΡΡΡΡΡΡ