Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Tro(ma)ktiko... Back to Normal!


Αντε να το πιάσουμε από κει που σταμάτησε και να φανεί αντάξιο της φήμης του και της βαριάς "κληρονομιάς" του. Μόνο σε καλό μπορεί να βγει, ειδικά αν δεν φοβηθούν και κάνουν όλες εκείνες τις αποκαλύψεις, με τις αποδείξεις που έχουν στα χέρια τους.

Το ότι λειτούργησε με ρεκόρ επισκεψιμότητας, έκλεισε για τους λόγους που έκλεισε -προσωρινά και μετά όπως νομίζαμε, μόνιμα- και που τώρα ξανανοίγει (με τις όποιες αλλαγές), σημαίνει πολύ απλά μια τεράστια ανάγκη να μάθει ο κόσμος αυτά που δεν μπορούσε ως τώρα. Σημαίνει το τέλος της παντοκρατορίας των παραδοσιακών MME, ακόμη και στη χώρα που το διαδίκτυο δεν είναι ακόμη τόσο διαδεδομένο όσο θα μπορούσε.

Μπήκαμε/μας έβαλαν σε κυκλώνα αναμοχλεύσεων, με όλα τα καλά και τα κακά που συνεπάγεται αυτό. Κι εύχομαι τα παιδιά εκεί να παίξουν τον ενημερωτικό τους ρόλο, μαθαίνοντας από τις κριτικές που δέχτηκαν:

κατηγορήθηκαν για "νονούς" που καθοδηγούσαν την αρθρογραφία, τα μέτωπα και τους "πολέμους", για λαικισμό, για ανεξακρίβωτα άρθρα, για βιαστικά, ασύντακτα και... ανορθόγραφα κείμενα και για μεροληψία στη δημοσίευση σχολίων.

Και μες τις κατηγορίες, φάνηκε και η χαρά των τυμβωρύχων, που έβριζαν τον Σωκράτη, εσάς, μέχρι κι εμάς ως "ανώνυμους" - κι εν δυνάμει επικίνδυνους. Το καταφχαριστήθηκαν που κλείσατε. Που φιμωθήκατε, που βγάλατε το σκασμό επιτέλους!

Είναι η ευκαιρία να τους διαψεύσετε ΟΛΟΥΣ λοιπόν.

Και να κάνετε και τον Σωκράτη και τους αναγνώστες περήφανους.

Μπαίνουμε απλά στο tro(ma)ktiko blogspot. Τα υπόλοιπα θα... ανήκουν στην ιστορία!


ΥΓ1- Δύναμη, δύναμη, δύναμη κι υπομονή στην οικογένειά του. Για να μην ξεχνιόμαστε... τα μπλογκς ξανανοίγουν, ο άνθρωπος δεν ξανάρχεται.
ΥΓ2- Να δω πώς θα ξεφυτρώσει ανάληψη ευθύνης από σέχτα... που όλοι κατάλαβαν το συμβόλαιο θανάτου και σιγά μην βρεθούν οι ένοχοι!