Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Ελλάς Ντοπέ, Οέ-οέ, Οέ-οέεεεε!

Γιατί ρε παιδιά μας κάνει κατάπληξη? Τι έχει αλλάξει από τότε που πρωτοπιάστηκαν ντοπαρισμένοι οι αθλητές μας? Επαθαν τίποτα? Σταμάτησε το πουσάρισμα? Ισα-ίσα, και ξαναμπήκαν να διαγωνιστούν, κι αξιωματικοί έγιναν, και το φαινόμενο έχει επεκταθεί πλέον σε κάθε γυμναστήριο (για "σφίχτες" και μη), που σέβεται τον εαυτό του, άστε τους μαθητικούς αγώνες για να πάρουν μόρια τα καμάρια μας, να περάσουν στις Πανελλαδικές... και σιγά μην έσταξε η ουρά του γαιδάρου. Μόνο ένας μαθητής λέει βρέθηκε με "ουσίες", κι αυτή ήταν κάνναβη... ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛ!!! Συγγνώμη, έχουν μπει στα σοβαρά να δούνε τι γίνεται στην Τρίτη Λυκείου?!

Απλώς όσο πιο πολύ διαβρωνόμαστε από το χρήμα και την όποια δόξα (και τον νταλκά του Ελληνα, να περάσει το παιδί στο Πανεπιστήμιο/Γυμναστική Ακαδημία), τόσο πιο έξυπνα ξέρουμε να κρυβόμαστε και να μη μας τσακώνουν, αυτό είναι όλο.

Το ντόπινγκ πάντως σε διεθνές επίπεδο δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν σταματήσει αυτή η τρελλή κούρσα κάποιων δις σε εμπορεύματα, διαφημιστικά κονδύλια, δικαιώματα χρήσης εμπορικών σημάτων, χορηγίες, δικαιώματα μετάδοσης, και και και και...

Η μαύρη μου απελπισία είναι δύο δηλώσεις που κράτησα από τον ορυμαγδό. Η μία του Γεωργίου, που ξεμπρόστιασε ένα ολόκληρο σύστημα: "Ετσι και κοπεί η ντόπα, θα ξεμείνουμε από αξιωματικούς", και η παλιά που είχε πει ο Τζέκος και συνοψίζει ΟΛΟ το θέμα: "Τι θέλετε, καθαρούς αγώνες ή μετάλλια?"

Τι να θέλουμε, τα λεφτά μας πίσω...


ΥΓ1- τι χάρμα, να παίρνουν ας πούμε το μετάλλιο από τον έναν ντοπέ και να το δίνουν στον άλλον ντοπέ! Βλέπε περίπτωση Τζόνσον που το έδωσαν στον Λιούις, που και οι 8 μαύροι ήταν τίγκα στο αναβολικό σ'εκείνη την κούρσα... Και τι να τις κάνω τις συγγνώμες σου, Μάριον, τι να κάνω ακόμη και τον θάνατο της Γκρίφφιθ... έτσι και σαπακιαστεί η υγεία κι άλλων ακόμη παιδιών... κι αποκλειστούν ομάδες... και θησαυρίσουν κάποιοι γνωστοί που δεν εμφανίζονται ποτέ... Ακόμη βάζουμε ποινές χωρίς να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα! Ουφ... Φούντωσα πάλι!

ΥΓ2- Ωραία η κινέζικη εταιρία - ρε σεις, φέρτε μου κι εμένα τη γραπτή συγγνώμη να την κάνω copy-paste, θα τη χρειαστώ! Καλά το λένε στη Yellas, η πραγματικότητα ήταν ότι "ο προηγούμενος αποθηκάριος που δοκίμαζε τα φάρμακα τα τέζαρε, κι ο καινούριος δεν ήξερε ακόμη τη δουλειά!" :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡ