Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ "ΑΓΙA ΣΟΦΙΑ". ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!


Αναδημοσιεύω με κόμπο στο λαιμό από το μπλογκ του kwstask, που συνέδραμε με την ψυχή του στην κίνηση: "Για την Αμαλία/Για την Υγεία" (θυμόμαστε τίποτα ρε παιδιά ή τζάμπα τόσος αγώνας?), τα ποστς του για την Κίνηση Αγάπης για τα Αρρωστα Παιδάκια που έχουν ανάγκη από λίγη ανθρωπιά:

"ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 16/4/2008:

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυριακη των Βαιων και ωρα 18:00 συναντηση στον σταθμο Μοναστηρακι (Εξοδος: Πλατεια Μοναστηρακιου) για να συγκεντρωσουμε τα βιβλια-κομικς και να τα παραλαβουμε αυτοι που θα συμμετασχουμε στην διανομη. Η συναντηση μπορει να συνδυαστει και με καφεδακι. Επισης θυμιζω: Οσοι ειναι να συμμετασχουν στη διανομη να το δηλωσουν μεχρι την Κυριακη των Βαιων.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 15/4/2008:

Σημερα με πηραν τηλεφωνο απο τον συλλογο Πιστη και μου ειπαν οτι μπορουμε να επισκεφθουμε μια πτερυγα της Ογκολογικης κλινικης, την Μ.Τεταρτη το απογευμα στις 6 η ωρα. Η συλλογη των Παιδικων βιβλιων-κομικς θα διαρκεσει ως την Κυριακη των Βαιων. Επισης οποιος-οποια θελει να συμμετασχει στη διανομη των βιβλιων-κομικς, να δηλωσει συμμετοχη μεχρι την Κυριακη των Βαιων. Μου ειπαν οτι πρεπει να ειμαστε 4, το πολυ 5 ατομα.


ΑΝΑΡΤΗΣΗ 09/04/08:

Κινηση αγαπης για τα παιδια που νοσηλευονται στην ογκολογικη κλινικη του νοσοκομειου Παιδων Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Το kinwniawramiden2.blogspot.com κανει μια δραση αγαπης για αυτα τα παιδια:

Μεσω του μπλογκ θα γινει συλλογη παιδικων βιβλιων και κομικς (Μικυ Μαους, Ντοναλτ, κλασσικα κλπ. ΠΡΟΣΟΧΗ, οχι τυπου spiderman, superman, batman. Μιλαμε για μικρα παιδακια). ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ καινουργια η σχεδον καινουργια για αποφυγη μικροβιων που μπορει να προκαλεσουν λοιμωξεις στα παιδια.

Ολα τα βιβλια και κομικς που θα συγκεντρωθουν θα δοθουν στα παιδια που νοσηλευονται στην Ογκολογικη κλινικη του Νοσοκομειου παιδων - Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διανομη των βιβλιων θα γινει το πολυ απο δυο-τρια ατομα, για λογους ασφαλειας της ηδη βεβαρυμενης υγειας των παιδιων. Εξαλλου απαγορευεται η παραμονη πολλων ατομων στα δωματια των παιδιων. Γι'αυτο οποιος η οποια θα ηθελε να συμμετασχει στην διανομη των βιβλιων-κομικς να το πει εγκαιρως και το πολυ μεχρι την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ. Θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας (οποιος-οποια το δηλωσει πρωτη.) Το ενα ατομο θα ειμαι εγω, οποτε χρειαζονται αλλα δυο ατομα.

Οποιος θελει να συμμετασχει ας αφησει σχολιο η ας στηλει e-mail στο gatoylis1981@yahoo.gr

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Ευχαριστω. "