Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2007

Δε Μπορεί.... Μπορεί?


Κι ενώ εμείς έχουμε πήξει στα προεκλογικά (βρέχει σιγά-σιγά, άντε να σβήσει η Υπολοχαγός Βροχή τις φωτιές να ησυχάσουμε επιτέλους! Χμ... θα ξεκινήσουν πλημμύρες - ε μα, μη τα θέλετε κι όλα δικά σας, διαλέξτε, στην πυρά η πνιγμό?!), ο κόσμος βουίζει από τις τελευταίες εξελίξεις για τη μικρή Madeleine που εξαφανίστηκε πριν 4 μήνες και την ψάχνουν κυριολεκτικά σε όλη την υδρόγειο...

Οπως θα διαβάσετε με περισσότερες λεπτομέρειες στο
official blogspot για την υπόθεση, η μητέρα της μπορούσε να θεωρηθεί ύποπτη (πράγμα που έγινε τελικά) και να κατηγορηθεί αναλόγως:

"Kate McCann May Face Charges

Breaking News from Sky

Kate McCann's lawyer has told her that she may be charged today with the disappearance of her daughter Madeleine. Specs of blood were found in the boot of a car rented by the McCanns 5 weeks or so ago."

Οπως άκουσα στο ραδιόφωνο, ανακρίθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες και η ίδια καθώς και ο σύζυγος επιμένουν ότι οι κατηγορίες είναι ανόητες. Αλλες πηγές αναφέρουν ότι αυτό μπορεί να είναι κίνηση σε λάθος κατεύθυνση, ώστε να σταματήσουν οι έρευνες για να βρουν την τετράχρονη. Ολα δείχνουν πάντως ότι το θέμα συνεχίζεται για την πορτογαλική αστυνομία που το έχει ως θέμα τιμής να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Αλλά η μάνα?

Ε, αν έχει γίνει κι αυτό... !!!