Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

Και Κάτι που θα Ηθελα να Βλέπω ως Εκθεμα & Οχι ως Γεγονός...


Από εδώ, αλίευσα και τα ονόματα των εφευρετών του Botox, της οφθαλμίατρου Jean Carruthers (59 ετών, δεν έχει συνοφρυωθεί από το 1987 που πρωτοξεκίνησε τον αυτο-βανδαλισμό) και του συζύγου Alastair. Η κυρία (μούμια με στραβά όλα της), ερευνούσε μια νευροτοξίνη για την αντιμετώπιση των σπασμών του προσώπου. Αλλά να πού καταλήξαμε μόλις εμπορευματοποίησε τη νευροτοξίνη όχι για ιατρικούς λόγους, αλλά για κοσμητικούς, σαν λύση στη ματαιοδοξία μας... 20 εκατομμύρια ενέσεις Botox για φέτος. 20 εκατομμύρια!!! Και το αμίμητο που είπε ο κύριος της κυρίας?

"... most people "over-express themselves" and in certain jobs it would be useful to have Botox injections. This could include removing the kindergarten teacher's ability to frown as she concentrated, which small children might interpret as anger".

Δλδ να τρώνε τη νευροτοξίνη στο δόξα-πατρί οι δασκάλες, μη τυχόν και τα κανακεμένα μας τις δουν θυμωμένες (που τα τέρατα τα έχουν κάνει όλα λίμπα στην τάξη π.χ.) και αποκτήσουν ψυχικά τραύματα....

ΠΟΣΟ θα ήθελα να έβαζαν το φαινόμενο σε μουσείο και αυτήν στης Μαντάμ Τυσσώ -έτοιμη είναι!- και να προχωρήσουμε παρακάτω!