Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2007

Συγκέντρωση για τα Καμμένα - 50 Μέρες Μετά...

Και στην Αθήνα που μαζευτήκαμε, κι αλλού, όλοι όσοι πήγαμε, όσοι δεν πήγαν αλλά παρακολούθησαν, όλοι όσοι απηύδησαν με την ιστορία που έφτασε στο μη περαιτέρω φέτος το καλοκαίρι, κανείς μας δεν έχει ξεχάσει. Οι πολιτικοί μας βέβαια έχουν σοβαρότερα πράγματα ν'απασχολούν το ό(ά)μορφο κεφαλάκι τους, αυτά για τα οποία τους καμαρώνουμε στους δέκτες μας...

Οι έρανοι συνεχίζονται, οι πυρόπληκτοι κάπως πρέπει να συνεχίσουν και να μείνουν στον τόπο τους, τα έργα αποκατάστασης μακάρι να αποπερατωθούν με συνέπεια, αλλά ας κάνουμε κι εμείς πράξη όλα όσα μάθαμε το καλοκαίρι αυτό. Να λύσουμε τα ουσιαστικά μας προβλήματα ως πολίτες διορθώνοντας το βασικότερο όλων: την "εαυτούλικη" νοοτροπία μας. Για να συγκεντρωνόμαστε σε γιορτές κι όχι άλλες διαμαρτυρίες, για τις οποίες μας αντιμετωπίζουν κιόλας με τη γνωστή απαξιωτική συμπάθεια: "άστους μωρέ να εκτονωθούνε...".

Κι εσείς Αρχοντες, νισάφι με τα ευχολόγια!


Οι φωτογραφίες του ποστ από τη συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, προσφορά του
dinx, έρχονται να συμπληρώσουν το αρχείο του μπλογκ, αποσπάσματα του οποίου από τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα είχαν παρουσιαστεί εδώ κι εδώ, και τη συνολική εικόνα της αθηναϊκής συγκέντρωσης με τα παρατράγουδά της από το σχετικό λινκ εδώ.