Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

Ε-Ε-ΕΦΤΑΣΕ!

Εκτός από τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη μαμά, την (μεγάλη πια) αδελφούλα, όλη την οικογένεια κι όλους τους συγγενείς, τους φίλους, τους γνωστούς, τους συναδέλφους, τους απλούς συμπολίτες, τους μπλόγκερς και τον doctor - με αυτή τη σειρά :))), να ευχηθώ και κάτι από καρδιάς:

Να είναι το μωρουλίνι σας ένας Αι-Βασίλης τσέπης, που έχει στο σάκο του όλα τα καλά του Θεού, Υγεία κι Ευτυχία για όλους σας (η Αγάπη δεδομένη!).



Και η μεγάλη, τώρα Πρωτοχρονιάτικα, να της δείξει τον σωστό τρόπο του "Φέρεσθαι στον Πατέρα": με το γάντι, αρκεί να μας κάνει τα χατήρια (και το πόνυ).



Τώρα αν μου επιτρέπετε, να ευχηθώ απ'έξω να είναι καλύτερη από την Κορίνα,


από μέσα εξυπνότερη από την Ελένη,


από πάρα μέσα διαυγέστερη από την Κική,


από πάρα-πάρα όξω επιτυχέστερη από την Οπρα (imagine πώς ξεκίνησε!),


και γενικώς από όλες τις πάντες, δυνατότερη από την Ολα-σε-Ενα, καιροί δύσκολοι γαρ. (Λέω να μην γράψω και δυναμικότερη της Μargaret- όχι του Γιωργάκη, της άλλης, της Αγγλίας- γιατί είμαι και γουρλού - οπότε αν σου κάτσει καμμιά ball-busting θεούσα και ιστορικο-ανορθολογίστρια... θα με σιχτιρίζεις φορ έβερ!)


ΥΓ- και για σένα, άντε, παραπονιάρη, λέω να σου στείλουμε ένα μπλουζάκι της κόρης (δικό σου το δώρο, εκείνη θα το φοράει! όπως και όλα τα δώρα που θα είναι για σας, πάνε κατευθείαν στα παιδιά, that's the meaning of life afterall...)

Κι όταν θα είσαι έτοιμος, έλα να σε γράψουμε 1. στο κλάμπ των Bratz και μετά με χρονολογική σειρά Accessorize, Shopping Therapy, Shoeshoeshoes & Always με φτερά (κάποια στιγμή θα χρειάζεσαι μέχρι προνομιακό καταναλωτικό δάνειο με τόσες γυναίκες μες το σπίτι!) και 2. των Μπαμπάδων "Και-ποιός-νομίζεις-ότι-είσαι-εσύ-ΡΕ?" με Δίκαννα και Δίκρανα (για ευνόητους λόγους)! Ο-έ-ο!
:))))))

Comments αφήνετε εδώ!



ΥΓ- τσαλακωμένα αυτάκια, μικροσκοπικά δαχτυλάκια, αυτό το χνούδι το αέρινο, δέρμα-ατλάζι... νιαουρίσματα, ματάκια ολοστρόγγυλα, να εξαφανίζεται στην αγκαλιά και στα παπλώματα... και μετά στον μάρσιππο να περισσεύουν πατουσίτσες με βελουτέ φορμάκια... και στο ροζ κεφάλι-μπαλλίτσα σκουφάκι με πον-πον, γιατί έχει πολύ κρύο ακόμη... κοίτα να δεις που ζηλεύω! Κοίτα να δεις! Γιαααα να πάω να με χτυπήσει λίγος αέρας, ακόμη δεν έχει ισιάνει το σώμα μου από τα μωρο-ξενύχτια!!!