Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

Κι αν Αντί για Φορο-απαλλαγές...


... κάναμε Τρελλο-απαλλαγές? Γιατί δόξα τω θεώ, τη μαγιά την έχουμε - τι λέω, ποιά μαγιά, ολόκληρο Κατσέλη έχουμε! Οπότε αν αντί για Ελβετία ή Μονακό, που προσελκύουν χρήμα με όλα τα καλά και συμφέροντα που επιφέρει, τους φέρναμε όλους εδώ - γιατί όπου πάνε αυτοί, φέρνουνε και το ρευστό μαζί τους... ? Ε? Εεε?

Ολος ο πλανήτης ασχολείται με δαύτους, ολόκληρη βιομηχανία στήνεται γύρω τους, ως άσχετοι ξένοι δε, γουστάρουν το Ελλάντα με τις ομορφιές του (πόσες αφήσαμε ακόμη λέει? Ικ! Τόσες πολλές? Τι κάνετε ρε, ξεκουνηθείτε, χάιντε καταστρέψτε να τελειώνουμε!), οπότε εύκολα τους προσφέρουμε Τρελλο-απαλλαγή και το κάνουμε εδώ:

"Επίσημο Καταφύγιο Τρελλών με Βούλα και ΠΟΛΥ Χρήμα".


Γιατί, και τόσο καιρό που το διατηρούμε ως:

"Ανεπίσημο Καταφύγιο Τρελλών - Επικίνδυνων όμως- με Χρήμα ΔΙΚΟ ΜΑΣ", τίποτα δεν βγάλαμε! Ούτε καν μια σωστή αντιπολίτευση, αξιωματική ή άλλη...



ΥΓ1- τι να πω, πιο σταθερές και σαφώς πιο αποδοτικές μου φαίνονται η Britney (που φοράει το μίνι νυφικό της από τον 2ο γάμο για ραντεβού με τον καινούριο γκόμενο, θα γίνει Μουσουλμάνα και σκηνοθετήσει τον θάνατό της για να επιστρέψει με αλλαγμένη μούρη - καημένα Μπριτνεάκια...), η Paris (που έτσι και της κάνουν "ντα" το χεράκι για τις μ@λακίες που κάνει, πετάει υστερίες ως εκεί πάνω - αλλά βγάζει λεφτά από κάθε υστερία και καπρίτσιο της και είναι μονίμως στον αφρό), ή η Amie (που έχει βρει τον καινούριο γκόμενο επίσης, όσο ο δικός της είναι στη φυλακή, και σπαταλάει το ταλέντο της στους εθισμούς). Σταθερές και σίγουρες.

ΥΓ2- διότι η απελπισία δεν είναι όταν έχεις την αμφιβολία εδώ που ζούμε: "Ρε μπας και θα μου την κάνει το κράτος?". Η απελπισία είναι όταν είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα στην κάνει. Οι παραπάνω σελέμπριτηζ (sic) είναι σίγουρο ότι θα την κάνουν. Αλλά γεμίζουν τα ταμεία όσων τις σπρώχνουν. Εμάς ο χαλβάδες που την κάνουν, αλλά ρημάζουν και τα ταμεία? Γι'αυτο σας λέω, Τρελλο-απαλλαγή, να ξανα-ιδρύσουμε το κράτος. Χειρότερα δε γίνεται!