Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

Γαλλικές Ρόμπες...


... Robes de chambre που έλεγε και η γιαγιά μου! Ο Νικολάκης με εντελώς ανδρικό σκεπτικό: "Αυτό ξέρω, αυτό εμπιστεύομαι" (είχε και τα κονέ του: "Στα δύο, το τρίτο δώρο"), ξαναπήρε το ίδιο συν-πλην σχεδιατάκι δαχτυλίδι αρραβώνων και τώρα.

Η Cecilia το φορούσε περιχαρής (έκανε και κάποια μύρια εδώ που τα λέμε) πριν του το βάλει στον κώλο.


Της Cecilia.


Η (μετά τριμήνου νέα γυναίκα στο μπράτσο του) Carla, το φοράει επίσης περιχαρής. Φημολογείται κιόλας ότι έχουν ήδη παντρευτεί, οπότε ένας λόγος παραπάνω να το δείχνει: "Si, oui και yesss! Το τύλιξα το κελεπούρι!". Κι ας στοιχίζει μόλις 13.000 ευρουδάκια.

Το ότι και μόνο που μοιάζει τόσο πολύ με της πρώην, θα έπρεπε να του το βάλει κι εκείνη εκεί που ξέρει, δε δείχνει να την απασχολεί.



Tης Carla.


Δεν ξέρω, ίσως η μοντέλα/τραγουδίστρια/σελεμπριτού να είναι υπεράνω τέτοιων θλιβερών σκέψεων, κι εγώ να κατινιάζομαι αυτή τη στιγμή.

Αλλά τεσπα, αν θες να δείξεις ότι μια γυναίκα είναι η μοναδική στη ζωή σου, κάν'της ρε φίλε κι ένα ντηζαϊνάκι που να μην είναι ξεπατικωτούρα αυτό που χάρισες στην πρώην! Κι αν μη τι άλλο, πρόσεξε πώς και πόσο την αποτιμάς - την πρώην εκατομμύρια και τη νυν κάποιες χιλιάδες μόνον? Πόσο Ε.Q. στόκος μπορεί να είναι κανείς?!

Θα μου πεις, αφού της τό'κανε κι αυτό, κι εκείνη έκατσε, ο δρόμος είναι ανοιχτός: την έστρωσε σαν πλακάκι (θα πατάει επάνω της για πάντα, που λέει και το ρητό) και να μου το θυμηθείτε!


ΥΓ- Τι, μόνο για τα δικά μας να λέω? Βαρέθηκα! Αφού στο κάτω-κάτω το ξέρουμε το "δαχτυλίδι" που αλλάζει χέρια (και πόδια... και μην πω τώρα τι άλλο...) :ΡΡΡ