Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2006

Τρεις μικρές σκέψεις και κάτι ακόμη ψιλά...

Για να ευθυμήσωμεν ολίγον...

(Κοιμήθηκαν όλοι? Α, ωραία!)

Ραπανάκια για την όρεξη:

Νυμφομανής: αντρικός όρος που χαρακτηρίζει τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν έρωτα πιο συχνά απ'ότι θέλουν οι άντρες!

Εύκολη: αντρικός όρος που χαρακτηρίζει τις γυναίκες που έχουν την σεξουαλική ηθική του άντρα!

Ολες οι σύζυγοι κλείνουν τα μάτια όταν κάνουν έρωτα. Σιχαίνονται να βλέπουν τους άντρες τους να περνούν καλά!
Woody Allen


Υπάρχουν πλέον πολλά μηχανικά εργαλεία που αυξάνουν τον σεξουαλικό ερεθισμό, ειδικά των γυναικών. Πρώτο απ'όλα έρχεται η Μercedes 380SL convertible...
Patric Jake O'Rourke

Οι τακτικές αναγνώστριες του περιοδικού «Γάμος», θεωρούνται νυμφομανείς?
Ανώνυμος


Eλα στις σκέψεις τώρα, πάμε και:

1. Η τσόντα (όσο «καλή» και να...), έχει ορισμένο χρόνο αντοχής παρακολούθησης, χωρίς να χάνει το εφφέ της. Στην αρχή σου φαίνεται από trash ως σχετικά ενδιαφέρουσα, στη μέση από "φτιαχτική" (ε?) ώς πολύ ενδιαφέρουσα και στο τέλος από βαρετή ως καθόλου ενδιαφέρουσα...


Διότι για πόσες σεκάνς... "έμπαινε Γιούτσο" μπορείς να επαναλάβεις τη διαδικασία? Στο τέλος (ειδικά αν έχεις "ξεφορτώσει" ενδιάμεσα (Ο-έ-ο!) κι έχεις κλείσει και τον ήχο, η συγκέντρωση κατρακυλά στο μηδέν. Ολο το καραφτιαχτικό hot XXX stuff, ξεφουσκώνει με ψιλο-αστείο στυλ: σου φαίνονται πολλά σα χωριάτικες φρατζόλες με φλώρικα λουκάνικα να πηγαινοέρχονται και να μπαινοβγαίνουν εις μάτην.

Ε μα πόσην ώρα μπορείς να βλέπεις εργατικά σάντουϊτς να κοπανιούνται, χωρίς να σηκωθείς να κάνεις κάτι άλλο? (ψυγείο, υλικά, τοστιέρα...)


2. Το πιο υπέροχο στο να κάνεις έρωτα, δεν είναι το ότι κάνεις έρωτα per se, με έναν άνθρωπο που ανέχεσαι στοιχειωδώς ή λατρεύεις θανατηφόρα ενδεχομένως. Ούτε που ασχολείσαι με την πάρτη σου, ή/και με την πάρτη του άλλου ( κι αυτό ενδεχομένως). Αλλά το ότι για εκείνη την ώρα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!


Ενα white noise σπορ για να να κανεις muffled την υπόλοιπη, εξωκρεβατική σου ζωή. Αυτή που στην καλύτερη μπαίνει σε αναμονή μέχρι να τελειώσετε. Η που στη χειρότερη καταλαμβάνει κάποιο σημαντικό χώρο στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου, και πρέπει να πας πολλά "αρφ!" μπροστά για να την ξεχάσεις λίγο...

Οταν την ξεχνάς πάντως, για όσο την ξεχνάς, ααααχ, μαγεία!


3. Υπάρχει κάτι μες το σπίτι που: ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός, διαπερνά τσιμέντο και κρυπτονίτη άνετα, έρχεται εντελώς απροειδοποίητο, έχει το πιο μαλακισμένο timing του κόσμου και κάνει το αίμα σου να παγώνει:

Μια ψιλή τσιρίδα.

"ΜΑΜΑΑΑΑΑΑ ΕΛΑ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΕΡΟΟΟΟ!!! Μπουχου χου χουουουού, κλαψ, λυγμ! Πού ήσουν μαμάκα μου...» (Πού να ήμουν γμτ, στο δίπλα δωμάτιο και πηδιόμουν με τον πατέρα σου!)»Κάτσε μαμάκα μου εδώ μέχρι να μεγαλώσω, να παντρευτώ τον μπαμπά, ΚΑΤΣΕ ΕΙΠΑ!..."

Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο πράγμα από το να νανουρίζεις νυχτιάτικα μωρό (που έχει όρεξη για τρελλό παιχνίδι), με το βρακί στον πισινό, με μόνο τη μισή πυτζάμα (κι αυτή ανάποδα) και να νυστάζεις τόσο που να ξεχνάς και την παραμικρή περίπτωση συνέχειας...



Χμ, τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, υπάρχει: ν'ακούς τον άλλον στο πεντάλεπτο, να ροχαλίζει μακαρίως από το δίπλα δωμάτιο!

(…. Ει! ψτ! Αν νομίζετε ότι νομίζω ότι τσόντες με gangbangs στην καλύτερη, και Γκουσγκούνη στη χειρότερη, ανυψώνουν τη γυναίκα, μάλλον πρέπει να μου έρθετε πιο διαβασμένος αγαπητέ συνάδελφε...)



Καληνύχτα σας!

(Kαληνύχτα μαμά, καληνύχτα μπαμπά, καληνυχτα Τζων-Μπόϋ, καληνύχτα Μαίρη-Λού, καληνύχτα Σου-Ελεν, καληνύχτα σκυλάκι, καληνύχτα προβατάκι, καλ-ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ!!!)



Aphrodite said in...nikosdimou.blogspot.com, post "Ανάθεμα τον Πλάτωνα!", 03.05.06