Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2006

Ξενοδοχείο κλείσατε?

Τι σού'χω 'γω, τι σού'χω...

Μια που πλησιάζουν Χριστούγεννα, καλό είναι να κλείσουμε κά'να δωμάτιο και να πάρουμε το έτερον ήμισυ για εκπληξούλα, ε?

Το μπλογκ σας προτείνει ένα εκπληκτικό Γερμανικό ξενοδοχείο (όποιος το βρει, κερδίζει υλοποίηση ιδέας του) με δωμάτια για όλα τα γούστα... Τα λιγότερο σαδο-μαζό τα παρουσιάζουμε πάραυτα. Βέβαια γούστα είναι αυτά, μπορεί κάποια εικόνα να είναι ο ορισμός του σούπερ-γουάου Σ/Μ για κάποιον...


Εδώ το δωμάτιο-πασπαρτού, για αρχαιολόγους, οδοντίατρους, αστρολόγους, μαθηματικούς, παλαιοντολόγους, γυναικολόγους, εντομολόγους, δώσε κι εμένα Μπάρμπα-λόγους (γειά σου Βάνα!)... Αν σας πιάσει πονοκέφαλος, σβήστε τα φώτα και προχωρήστε στο παρασύνθημα αμέσως. Προσοχή μη μπείτε στο δωμάτιο μεθυσμένοι, κανείς δεν γνωρίζει πόσο άσχημα θα τρομάξετε αν όλα αυτά γυρίζουν με το ταβάνι μαζί...Εδώ το δωμάτιο-crash-test του αμόρε σας. Αν του πείτε "σουρπρίζ!" την ώρα που ανοίξετε την πόρτα, και δεν φύγει τρέχοντας, όλα καλά. Σας αγαπά και θα υπομείνει τα πάντα. Αν πάλι μπει αλλά γυαλίσει το μάτι του, καλό θα ήταν να φύγετε τρέχοντας εσείς! Εχει πάντως ηχομόνωση, οπότε κατόπιν απομάκρυνσης εκ του ταμείου, δεν εγγυώμαστε...Και να κι ένα δωμάτιο για τους ανάποδους, αυτούς που λέτε "Αμάν αδερφάκι μου, άσπρο εγώ, μαύρο εσύ!!!". Ολα καρφωμένα ανάποδα, κι ο ιδιότροπος ας κοιμηθεί κατάχαμα, μπας και του γίνει μάθημα... Εσείς προφασίζεστε έκτακτη δουλειά στο γραφείο, και κοιμάστε σε ειδικό δωμάτιο-bonus με κανονικό κρεβάτι. Το πρωί ή που θα έχει στραβώσει εντελώς, ή που θα έχει ισιώσει, οπότε πορεύεστε αναλόγως...


Εδώ ένα δωμάτιο "Αγάπη μου με απογειώνεις", να δει ότι κυριολεκτείτε, όχι λόγια του αέρα... Χουντίνι τον ανεβάζετε, Xρυσοδάκτυλο τον κατεβάζετε, "Με τον Ερωτά σου, Ολα τα Ξεχνώ" Καρβέλα του τραγουδάτε, μόνο μην ξεχνάτε ότι η βαρύτητα εξακολουθεί να ισχύει, μη και στο αεροπλανικό πάνω στο κρεβάτι νομίζετε ότι είστε και Ζούπερμαν...Φοβάστε τις δεσμεύσεις? Ορίστε, με ένα τέτοιο δωμάτιο, που έχει και άνοιγμα προς την ελευθερία, you can have your cake and eat it too. Kαι τον έρωτά σας, και την ανεξαρτησία σας, άσε που οι συν-ένοικοι παίρνουν μάτι... Ολοι οι καλοί χωράνε. Και το αμόρε? "Κατάδικό σας" που λένε! Ελα οι κακοί στη φυλακή! Χμμμ...Οοοχι, όχι, δεν είναι μόνο για νεκρόφιλους το δωμάτιο ετούτο, αλλά και για όσους θέλουν να κάνουν το στεφάνι τους να ψυλλιαστεί μερικά πράγματα, όπως το ότι είναι στον προθάλαμο για σουτ στην καλύτερη, ή ότι έχετε βάλει επαγγελματία δολοφόνο να σας ξεφορτώσει από αυτόν/ήν στην χειρότερη. Δε μπορεί, θα τον πιάσει τον υπαινιγμό!


Και λούκουμος, εδώ το δωμάτιο για ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τις ψωνάρες που κρύβουμε μέσα μας! Οχι μόνον για όσους είναι αρκετά πίου-γκάου ώστε να πηγαίνουν στα realities, αλλά για όλο αυτό το "Kοίτα με τι φοβερός που είμαι όταν πηδάω!" και το "Να μου ζήσει ο Αεράκης με τα ωραία του, χαλάλι τα 320 ευρώ για το κορσεδάκι!". Μόνο να θυμηθείτε να προχωρήσετε στο προκείμενο και να μην καθρεφτίζεστε μόνο, και να πάρετε τα αρνητικά φεύγοντας (αλλιώς σας βλέπω ποστ εδώ μεσα!).


Με πολλά ευχαριστώ στην amazing blade runner (εμ, Πήγασος είναι αυτός, ξέρει από ταξίδια κι όνειρα!!!)