Τρίτη 3 Ιουλίου 2007

Πάρνηθα (και Πήλιο και... και...) S.O.S.!

Τα μεταφέρω αυτούσια όπως μου έφτασαν. Να μη μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια - αφού το έχουμε δει το έργο... (ή να πω τα 3-σε-1 έργα "Mad Max", "Φτου σας!" και "Ξαναφτού σας!")


"Αυτό που είδαμε δεν ήταν καταστροφή ήταν ΠΟΛΕΜΟΣ.

ΠΟΛΕΜΟΣ στην Πάρνηθα με εκατομμύρια θύματα μόνο από τη μία πλευρά. Με θύματα δέντρα και ζώα, πηγές και φυτά, μονοπάτια και όνειρα. Με θύματα όλους εμάς και τα παιδιά μας που ζούμε στην Αττική. Στην Αττική που δεν θα είναι πια ίδια. Στην Αττική που θα πνίγεται το χειμώνα από τις βροχές και το καλοκαίρι από τη ζέστη και το καυσαέριο.

Στον ΠΟΛΕΜΟ αυτό πρέπει όλοι να συμμετέχουμε ενεργά .

Δώστε όλοι το παρόν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις!"

Επίσης υπάρχουν: το μπλογκ http://anadasosi.blogspot.com/ που συγκεντρώνει απόψεις και εθελοντική προσφορά, το μπλογκ http://manosnik.blogspot.com/ για ηλεκτρονική διαμαρτυρία στις 05 & 06.07.07, το kalliopi blog - post για τις πυρκαγιές και το site http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?t=3213 για γύρο της Πάρνηθας στις 08.07.07 και συλλογή φωτογραφικού υλικού της καταστροφής για εκδηλώσεις στον Αγνωστο Στρατιώτη στις 14 & 15.07.07. Μπείτε, ενημερωθείτε, διαδώστε, συμμετέχετε.

Διαδικτυακή αφύπνιση λοιπόν, να συνδράμουμε κι εμείς οι bloggers όσο μπορούμε, για να καταφέρουμε το ανέφικτο: οικολογική συνείδηση και απτά αποτελέσματα.

Οχι άλλα ευχολόγια. Χορτάσαμε!