Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

Μάλιστα...


"Δε λέω, μια χαρά τα κατάφερα πάλι! Και cool ντυσιματάκι, και το μπούτι έξω, και το μαλλί πέτυχε, και το ποτάκι μου στο χέρι, και το ύφος της ζόρικης γκόμενας στο μάτι, άϊντε να δούμε τι θα δούμε στο πάρτυ... Μόνο που ρε γαμώτο κάτι εξακολουθεί να μη μου πηγαίνει καλά από την ώρα που βγήκα από το σπίτι..."

Η Κυβέρνηση προσπαθεί να λύσει τσακ-μπαμ το Ασφαλιστικό, χωρίς ακόμη να έχει δώσει δείγματα ότι έχει συναίσθηση του τι πραγματικά παίζει.


"Είμαι Πολύ Ωραίος, Βεβαίως, Βεβαίως, Είμαι Πολύ Ωραίος, Κάνω και Μιζ-αν-πλί!"

Η (Αντί-)Αντιπολίτευση καμαρώνει το καινούριο της styling και διαλέγει κοστούμια, θεωρώντας ότι έχει άπλετο χρόνο μέχρι τις επόμενες εκλογές να δοκιμάσει όλο το βεστιάριο των απανταχού jokers. Αν είχαν Αντι-προτάσεις για το Ασφαλιστικό σε κοστούμι, ίσως να αγόραζε ή έστω, να νοίκιαζε μία (μην κουραζόμαστε κιόλας, έτσι ή αλλιώς όλα έτοιμα τα παίρνει). Προς το παρόν όμως είπαμε, καμαρώνει.



"...................................."
(μούγκα, μεγάλη η προσπάθεια να κάνεις Τιραμολιές!)

Kι Εμείς οι Αμεσα Ενδιαφερόμενοι, με πλήρη design εξάρτυση (τσακίζουμε πιστωτικές και καταβροχθίζουμε δάνεια, όχι αστεία!), παίζουμε μανιωδώς μια εξόχως γκλαμ εκδοχή του εαυτού μας, στην προσπάθεια να τη βγάλουμε καθαρή. Λαμογείν, ξαφρίζειν, παρανομείν, λίγο pole-dancing με τουμπο-γεφυρο-σπαγγάτα, αρκετό +εκδιδόμεθα μετ'ευτελείας+ κι έχει ο Θεός (όχι ο Αδωνις, ο άλλος, ο γνωστότερος).