Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

Τα Μαγικά του Jumbo

Οδηγώντας χτες απόγευμα κι ακούγοντας "Τα Κακά Κορίτσια" στον Αντέννα, έσκασα στα γέλια με το όλο concept του "Quiz της ημέρας", με το ερώτημα: "Αν το ΠΑΣΟΚ είχε password, ποιό θα ήταν αυτό?". Εν μέσω πολλών αστείων, τα καλύτερα ήταν τα:

- "Το Μικρό Μαγαζάκι του Γιώργου"
- "Ο Μαμ, ο Κακά, κι ο Νάνι"
- "Πατήρ, Υιός και Πάγιο Τέλμα"

και το κορυφαίο:

"Jumbo-ΠΑ
Jumbo-ΣΟΚ
Jumbo-ΒΓΗΚΑ!"

ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΛΛΛ!!!!

Περί του αποτελέσματος βέβαια, οι πράσινοι μέχρι προχτές "ήθελαν Γιωργάκη από μέσα και Μπιγκ Μπεν απ'έξω" που είπε και ο Θέμος, μια που ακόμη και οι ίδιοι δεν είναι πεπεισμένοι ότι μπορεί να δημιουργήσει τις απαραίτητες ρήξεις και να χαράξει πορεία. Αλλά τουλάχιστον να του αναγνωρίσουμε ότι πέραν του μηχανισμού και της μηντιακής υποστήριξης, το να πάει με τις συγκεκριμένες διαδικασίες, όχι μόνο του βγήκε σε καλό (έχει να βουλώσει τώρα στόματαααα...), αλλά και αποτελεί "προηγούμενο" που καλό θα ήταν να το έχουμε στο μυαλό μας σε παρόμοιες καταστάσεις διαδοχής...

Θα μου μείνει πάντως η απορία: πώς γίνεται τώρα και η Ν.Δ. ασχολείται με ζήλο life-coach με τα εσωκομματικά και τα αρχηγοεκλογικά του ΠΑΣΟΚ επί τόσο διάστημα, αντί να εκμεταλλευτεί τη νηνεμία για να περάσει αυτά που θέλει, ένας Θεός το ξέρει... Προφανώς ανοίγουν σαμπάνιες στη Ρηγίλλης, από την άλλη όμως εμείς οι υπόλοιποι που ακολουθούμε εσαεί την πεπατημένη, πότε θα ξεκολλήσουμε από δαύτους να πάμε παρακάτω?