Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Π-Α-Ρ-Α-Ι-Τ-Ο-Υ-Μ-Α-Ι !


Δε θέλω άλλο να αναθρέφω τους επόμενους ψηφοφόρους, για να μου κάνουν οι 300 την πατρίδα μου ΚΩΛΟ. Να μου βγαίνει η πίστη ανάποδα σε όλους τους τομείς, για να περνάν αυτοί ζάχαρη, να χαραμοτρώνε, να βολεύουν τους δικούς τους και να καλύπτουν κι άλλους πιο δικούς τους.

Δε θέλω καν εγώ να ξαναψηφίσω, ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ - γιατί ακόμη και όσοι παίζουν τις μωρές παρθένες, εξακολουθούν να είναι μέρος του προβλήματος, αφού δεν συμβάλλουν ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ προς τη λύση.

Δε μπορώ να δεχτώ π.χ. ότι μπήκε ο Παπαθανασίου, Οικονομίας - ο Παπαθανασίου for crying out loud!!!!!!!!!!!!!!!! Και αρνούμαι να πρέπει να πιστέψω το worst case scenario, ότι δλδ είναι ένα καλό τρυκάκι για να τον κάψει ο Κωστάκης, ώστε μετά να επαναφέρει τον Αλογοσκούφη μετά βαϊων και κλάδων.

Γιατί δε μπορεί να είναι ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ που να μας βάζει να χάνουμε χρόνο με την πιστοληπτική μας ικανότητα σε ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ, μόνο και μόνο για να "νομιμοποιήσει" τα όσα πρέπει να περάσουν για Βρυξέλλες με μαγειρέματα του Αλογοτέτοιου... Μα δε βλέπει ότι ο Παπατέτοιος όχι αυτό το hot potato αδυνατεί να κουλαντρίσει, ούτε καν κάτι ψιλικοκό δεν καταφέρνει, τις Τράπεζες ας πούμε να κρατήσουν τα προσχήματα και να στηρίξουν μια γραμμή ρευστότητας...

Α ρε, αυτοφασκέλωμα που χρειάζομαι, που μέχρι και ο άλλος Παπατέτοιος, ο Παπαντωνίου, μου φαίνεται παρασάγγας καταλληλότερος.... αν μη τι άλλο, τέτοιο θράσος διαπλοκής με στάμπα και από πάνω ταχυδακτυλουργική πειθώ ότι όλα πάνε καλά, έστω και στα ψέμματα για να εξαγοράσουμε λίγο χρόνο, μόνο εκείνος θα το προσγείωνε... εδώ που φτάσαμε....

Ναι, είναι το σύνδρομο του: "Σιχαινόμουν τη Βουγιουκλάκη μέχρι που εμφανίστηκε ο Κορομηλά, σιχαινόμουν την Κορομηλά μέχρι που εμφανίστηκε η Μενεγάκη, σιχαινόμουν τη Μενεγάκη μέχρι που εμφανίστηκε η Τατιάνα, Θεούλη μου κάνε με μη σιχαθώ καμμιάν άλλη γιατί ποιός ξέρει τι θα εμφανιστεί!" και ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό....

ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ?

Και πού πήγαν όλοι οι μηχανισμοί για να τους κρατάνε στο πόστο τους μέχρι να παραχθεί έργο και να γίνει πρακτική και συνήθεια το να κάνουμε τη δουλειά μας ΟΛΟΙ σωστά, καθαρά και ξάστερα?

Εχει καταλάβει κανείς τους ότι είμαστε εν μέσω τρελλής και παγκόσμιας ύφεσης, και από το ελληνικό λαγοπόδαρο, που μας έχει σώσει από ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΛΑΚΙΩΝ που κάνουμε επί δεκαετίες και χάνουμε ημερομηνίες κι ευκαιρίες, έχει απομείνει μόνο η αλυσιδίτσα του μπρελόκ?

΄Οτι έχουν σωθεί όλα τα κανονάκια στο ηλεκτρονικό?

΄Οτι δε μπορεί ο κόσμος να ζει άλλο έτσι, παρά είμαστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές και κυρίως, ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΦΘΟΡΑ?

΄Οτι δε μπορεί να γίνεται πιο επαγγελματίας ο κάθε "Κακός" (από το λαμόγιο μέχρι τον τρομοκράτη), κι όλο και πιο ερασιτέχνης ο "Καλός"? (βλ. "Εμείς τα πρόβατα"...)

Αν δε μπορούν αν τα καταφέρουν μόνοι τους, να ζητήσουν βοήθεια απ'έξω, από χώρες που έχουν αντιμετωπίσει κρισάρες σε διάφορα επίπεδα, κι έδειξαν αποτελέσματα.

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΨΗΦΟΘΗΡΕΣ, και να μην πέφτουν κεφάλια. Γαμώ τους ανασχηματισμούς μου δλδ! Κι αν ξεμένουν από πρόσωπα, να βγουν στη γύρα! Κι αν δε μπορούν να χειριστούν ακόμη και ικανούς ή , έστω, ικανότερους, ας αλλάξουν τρόπο "διοίκησης" κι ας μισθώνουν τους ικανούς ως managers της πολιτικής μας διακυβέρνησης.

Οπως καταλαβαίνετε... το είπα και στον τίτλο - με όλα αυτά και όλους τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ χειρισμούς...

ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ!!!!!!!

(από πολιτικό ζώον τουλάχιστον, και παραμένω σκέτο ΖΩΟΝ.)


Μουουουουουουού.....

(τα νεύρα μου!)

Δε μπορώ, βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο, ειλικρινά!