Σάββατο 4 Αυγούστου 2007

Εκοψε η Μαγιονέζα... Εχει Σβωλαράκια Μέσα!



I drive these brothers crazy,
I do it on the daily,
They treat me really nicely,
They buy me all these ices.
Dolce & Gabbana,
Fendi and NaDonna
Karan, they be sharin'
All their money got me wearin' fly

My love, my love, my love, my love
You love my lady lumps,
My hump, my hump, my hump,
My humps they got you...

What you gon' do with all that junk?
All that junk inside that trunk?
I'ma get, get, get, get, you drunk,
Get you love drunk off my hump.
What you gon' do with all that ass?
All that ass inside them jeans?
I'm gonna make, make, make, make you scream
Make you scream, make you scream.

They say I'm really sexy,
The boys they wanna sex me.
They always standing next to me,
Always dancing next to me,
Tryin' a feel my hump, hump.
Lookin' at my lump, lump.
You can look but you can't touch it,
If you touch it I'ma start some drama,
You don't want no drama,
No, no drama, no, no, no, no drama

My hump, my hump, my hump, my hump,
My hump, my hump, my hump, my hump,
My lovely lady lumps
My lovely lady lumps

She's got me spendin'.
Spendin' all your money on me and spending time on me.
She's got me spendin'.
Spendin' all your money on me, up on me, on me.

What you gon' do with all that junk?
All that junk inside that trunk?
I'ma get, get, get, get you drunk,
Get you love drunk off my hump.

What you gon' do wit all that breast?
All that breast inside that shirt?
I'ma make, make, make, make you work
Make you work, work, make you work.



Αααχ, πόσο το φχαριστήθηκα όταν βγήκε η Alanis Mοrissette με παρωδία του “My humps» των Black-Eyed Peas (ελληνιστί «Μαυροφάσουλων»), διακωμωδώντας τους τόσο μα τόσο
ΗΛΙΘΙΟΥΣ στίχους του άσματος, με κεντρικό άξονα το μαγαλειώδες «My humps, my humps, my lovely lady lumps"... Κάτι σα να λέμε (κι αυτολογοκρίνομαι εδώ) «Οι καμπύλες μου, οι καμπύλες μου, τα αξιολάτρευτα θηλυκά μου σβωλαράκια/ψωμάκια»....

Ναι, είναι οι ίδιοι στίχοι (απλώς λίγο λιγότεροι, δεν χωρούσαν όλοι!) τραγουδισμένοι σαν μπαλλάντα από την Μοrissette. Διαβάστε τους, ακούστε και το τραγούδι όπως το λέει εκείνη και θα καταλάβετε. Το ίδιο είναι, αλλάζει η εκτέλεση. Και αποκτά άλλο νόημα.

Το οποίο τραγούδι το προμοτάρισαν τα Μαυροφάσουλα ως σκληροπυρηνική γροθιά / κοινωνικό μήνυμα, καρδαμωμένο από «Girl Power», για τα μούτρα των αντρών. Που να δεις τι έξυπνες που είμαστε, και βάζουμε τα θηλυκά μας «όπλα» στήθη, ποπό, στρογγυλάδες, μια που τα έχουμε δλδ, να δουλέψουν για μας. Και είμαστε και χειραφετημένες με υψηλή αποστολή. Και στο τέλος τους βάζουμε και τους χαζούς τους άντρες να μας αγοράζουν όλα τα ντηζάινερ συνολάκια και κοσμήματα, οπότε δεν ξοδεύουμε και δραχμή (αυτολογοκρίνομαι ασυστόλως όπως καταλαβαίνετε).

Μάι νεύρονς!

Μ’αρέσουν τα σέξυ βίντεος. Κι όσο πιο σέξυ, τόσο το καλύτερο. Αλλά με κάποια...σοβαρότητα, όχι μόνο κρέαςκρέαςκρέαςκρέας και μάλιστα ηλιθιωδώς σερβιρισμένο! Το να μου τραγουδάει η Fergie και να το καυχιέται στις συνεντέυξεις της, ότι το να χρησιμοποιεί τη σεξουαλικότητά της (μετάφραση: να εκσφενδονίζει ό,τι έχει πρόχειρο), με τον τρόπο που το χρησιμοποιεί όλη η μουσική βιομηχανία στα black hip-hop βίντεος, είναι τελικά δύναμη, ε, με κάνει έξαλλη!

Οχι μόνο για τις γυναίκες που το ενστερνίζονται, και το μιμούνται ή τελικά πιστεύουν ότι αυτό είναι το σωστό ή αποτελεσματικό, αλλά και τους άντρες που δεν καταλαβαίνουν πόσο υποτιμητικό για τους ίδιους είναι αυτό, και συνεχίζουν να το αναπαράγουν.

Αντί ένα βήμα μπροστά (δες λίγη Madonna κοριτσάκι μου, να καταλάβεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος, και ας φοράει και λιγότερα από σένα), δέκα βήματα πίσω.

Πάρ’τα λοιπόν από την Morissette και συνέχισε το στυλ της "video whore". Δεν θα ξεφύγεις ποτέ από αυτό, που να τραγουδήσεις Τραβιάτα αργότερα (λέμε τώρα...).

Κι εσείς, εγχώριοι χιπχοπάδες, μην τα αντιγράφετε τόσο ασύστολα, σαν καρικατούρες φαίνεστε, άντρες-γυναίκες. Κι όχι τίποτ’άλλο, υποφέρει και η μουσική σας! Γιααα κοιτάχτε παρακαλώ την αληθινή δύναμη που έχετε, βάλτε και το σεξ που τόσο θέλετε/θέλουμε μέσα, αλλά κοιτάξτε να πρωτοτυπήσετε... (Ψηλά, ψηλά, -πιο ψηλά!- το κε-φά-λι, ντουρουντούν!!)