Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2007

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ!

Το μπλογκ βρίσκεται στην συγκινητική θέση να σας παρουσιάζει

σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

τον "ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΕΜΟ",

στον οποίο αναφέρθηκε με τόσο σεβασμό ο Λορντ Μπάυρον στις δηλώσεις του πριν λίγο.Το διαμέτρημά του είναι εντυπωσιακό (του Στρατηγού, όχι του Λόρδου), το αυστηρόν του χαρακτήρος του διαφαίνεται ακόμη και από την σεμνή αυτή φωτογραφία (όπου τον πιάσαμε με θερινή περιβολή λόγω καύσωνα), και η παντοκυριαρχία του φαίνεται από το ότι σηκώνει στα χέρια του το γενικό πρόσταγμα για το εάν θα επέμβει από αέρος το κράτος ή όχι (στη φωτογραφία συγκεκριμένα το γενικό πρόσταγμα το έχει κυριολεκτικά τσουβαλιάσει κι ετοιμάζεται να το φάει για πρωινό).

Το παρόν μπλογκ θα τρέξει να ετοιμάσει σπονδές στον Ανθέλληνα* Στρατηγό, διότι του παρα-έχουμε μπει στο ρουθούνι και θα μας αφήσει να καιγόμαστε μέχρι να τελειώσει το γεωγραφικό εμβαδόν της πατρίδος.

Ω Λόρδε, σ'ευχαριστούμε που έστω και αργά, μας άνοιξες τα μάτια και μας έμαθες ποιός κρύβεται πίσω από όλα αυτά!* εμα δεν εξηγείται τέτοια εμμονή μαζί μας όλο αυτό το διάστημα! Να μας κάνει τέτοια χουνέρια ΠουΚουΕ! Χμ, τι είναι ΠουΚουΕ? Ρωτήστε κάποιον που έχει κάνει φαντάρος να σας πει :)))


φωτο από
Nikko, Japan: Taiyuin-byo Shrine: Niten-mon Gate, God of Wind