Πέμπτη 2 Αυγούστου 2007

Η Calypso Larah Πιάνει... Big Fish!!!

Ladies and Gentlemen,

Σας παρουσιάζουμε με μεγάλη μας χαρά και περηφάνεια, το 4-σέλιδο κεντρικό αφιέρωμα του Big Fish* στην απίστευτη μπλογκοπερσόνα
Calypso Larah. Δείτε δείγμα της δουλειάς της, και μετά μπείτε στο μπλογκ της να απολαύσετε όλα τα επεισόδια με τις Γκαλερίστρες! Επιτέλους, τέχνη με ζουμί για.. ξεζούμισμα!!!

Η δε συνέντευξη, πανέξυπνη και στακάτη, χωρίς ίχνος "Αχ-πόσο-πήραν-τα-μυαλά-μου-αέρα-αχ-πόσο!". Για διαβάστε (και με κλικ στην εικόνα τη διαβάζετε ολόκληρη):

"Θεωρείς τα blogs μοναδικό πλέον μέσο για να σαρκάσει κανείς όποιον και ό,τι θέλει χωρίς περαιτέρω ποινικές ή άλλες επιπτώσεις?"

"Η λέξη σαρκασμός έχει λάθος χρήση. Μια λέξη τόσο κοντά στη σάρκα θα έπρεπε να σημαίνει άλλα πράγματα. Θα έπρεπε να έκανε τουλάχιστον τ'αυτιά μας να πάλλονται ευχάριστα."

"Πoιό είναι το καλύτερο αλλά και το χειρότερο σχόλιο που σου έχουν αφήσει οι αναγνώστες σου?"

"Χειρότερο σχόλιο δεν έχω διαβάσει. Καλύτερο, ναι. Οταν ένας επισκέπτης μου που έκανε διατριβή πάνω στη δημιουργία της συνθετικής φωνής (όπως η δική μου στο blog) μου εξήγησε πως η συγκεκριμένη τεχνολογία ονομάζεται PSOLA. Κι αν δε με πιστεύετε, πηγαίνετε στη Wikipedia και βάλτε τη λέξη PSOLA..."

Μπράβο Calypso, πάντα τέτοια!

Μια μικρή αφιέρωση λοιπόν κι από το σεμνό τούτο +βλόγιον+, και περισσότερα για την απιθανο-περσόνα Calypso Larah στο Aphrodite's Sheets, όταν θα γίνει το αφιέρωμα στην έκθεση bi-en-alle της Bacaro τον Σεπτέμβριο. Ναι, είναι ακόμη καλύτερη η Larah στα καλλιτεχνικά videos και τους πίνακες. Δύσκολο, μα αληθινό!



What Have I Done to Deserve This? / Pet Shop Boys

Coz you know how to find the Humour, the Irony and the Beauty in every little thing!
:)))

*Big Fish, ένθετο περιοδικό της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", τεύχος Κυριακής 29.07.07, αφιέρωμα από τον Κώστα Μπουρούση.