Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

14.12.07: Δίκη Aντώνη Τσιπρόπουλου.

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ:

Oπως μας ενημέρωσε o Αντώνης στο
blog του,

"Η επόμενη δικάσιμος ημερομηνία ορίστηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2009. Δυστυχώς για εμάς η αγωνία παρατείνεται, και με την ελπίδα να έχουμε ένα καλό νούμερο προτεραιότητας, ευχόμαστε η δίκη να πραγματοποιηθεί, ώστε να αποδειχτεί η αθωότητα μου,καθώς και η απενοχοποίηση του αποδελτιωτή (RSS aggreegator) και links (υπέρσυνδέσμων) ,οπού δεν ισχύει κανένα καθεστώς απαγόρευσης στην υπόλοιπη Ευρώπη.
"

Φυσικά και αναβλήθηκε κατόπιν επιθυμίας του μηνυτή. Τη ζημιά την έκανε, την αφήνει να σιγοκαίει, κάνοντας ένα ανήκουστο καψώνι στον Τσιπρόπουλο. Εδειξε και τα δόντια του για μελλοντικές επιθέσεις, οπότε να τον πάρουμε από φόβο μας μη τυχόν και μας κάνει "ντα". Αφήνει λοιπόν να λειτουργήσει ο χρόνος υπέρ αυτού, μια που όσο περνάει ο καιρός μέχρι την αθώωση του Αντώνη, ο μόνος που βλάπτεται εδώ είναι ο μηνυόμενος κι όχι ο μηνυτής.

------------------------









Για να μην ξεχνιόμαστε, μετά την αναβολή της, σήμερα ξανά η δίκη του blogme λόγω μήνυσής του από τον Aρνούμαι να γράψω το όνομα, με αφορμή το Τάγμα των Fun-El, και διαδικασία αυτόφωρου όπως αυτή.

Οσα και να δώσουν στον Αντώνη για την επαγγελματική βλάβη που υπέστη και για ψυχική οδύνη, όσο δεν καθαρίζει το τοπίο από το trash, κινδυνεύουμε όλοι.

Η χυδαιότητα και η ηλιθιότητα είναι δυστυχώς αήτηττες!!!