Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2007

Μπουμπούδες...

Μια μικρή απορία ρε παιδιά:

Ποιά είναι αυτή η
Μπουμπού, που την είδα χτες ν'αγορεύει στη Βουλή εν μέσω γενικού χαμού και σοβαρών διενέξεων, αλλά από το πλατινέ μπουκλέ φουσκωτό μαλλί κομμωτηρίου που με τύφλωσε, δεν μπορούσα ν'ακούσω τι έλεγε / διόρθωση: απήγγειλε? (στην Επίδαυρο?!?!)



Κι άλλη μία απορία: πόσα λίφτινγκ κάνει η
"Δε-θα-σταυρώσεις-κουβέντα-με-μένα-απέναντι" το εξάμηνο, που αυτή τη στιγμή φαίνεται μικρότερη κι από την ανηψιά μου που φέτος δίνει Πανελλαδικές?



Τι θέλω να πω... Οκ κορίτσια, καλή η εμφάνιση, το στυλάκι, το ειδησεο-εκφωνείν, οι φωτογραφήσεις σε life-style περιοδικά με τον Τζων-τζων έρωτα της ζωής μας κι όλα τα σχετικά. Καλό το να φροντίζουμε τον εαυτό μας, καλό και τρίκαλο. Αφού είμαστε όμορφες, γιατί να το κρύψουμε?

Αλλά μήπως το παρακάνουμε λιγουλάκι?

Λέω, μήπως?

Τι να κάνω, τόσα μερεμέτια και αναστηλώσεις, τόσο ρεύμα να καίμε για το "έξω μας", ε, πιο πολύ ανασφάλεια μου δείχνουν, παρά ζόρι για τα κοινά.

Και νομίζω ότι τα κοινά έχουν ξεπεράσει κάθε όριο συναγερμού. ΒΟΗΘΕΙΑ! Θέλω ν'ακούω τι λέτε, τι πρεσβεύετε, πώς μας φροντίζετε (λέμε τώρα), πώς τιμάτε την ψήφο μας (λέμε τώρα), όχι να βλέπω το πώς πασχίζετε να φαίνεστε!

Δλδ. τι να πουν γυναίκες δεδομένα
καρακαλλόνες ή επιτυχημένες σε τομείς ομορφιάς, που κυκλοφορούν πολύ απλά στα έδρανα ή στο Δήμο, και κρατούν τις grande εμφανίσεις για grande events και μόνον? Την πρώτη μανιέρα που πέταξαν από πάνω τους, ήταν αυτή της εξωτερικής ομορφιάς. Αυτή τις έκανε γνωστή, αλλά ήταν ένα όχημα κι όχι αυτοσκοπός. Οι προτεραιότητές τους άλλαξαν, for better or worse. Το ανάποδο είναι που με εκνευρίζει...


ΥΓ- Πότε-πότε να μπαίνουμε να βλέπουμε
Βουλή και Δήμο Αθηναίων, να βλέπουμε (τυπικά έστω) ποιοί είναι αυτοί που τους έχουμε δώσει τα ηνία...