Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2006

Ενα Τσουβάλι Ευχές!

Χριστούγεννα ακόμη...

Mέρες δύσκολες όταν σε βαραίνει ο ίσκιος του αγαπημένου ανθρώπου. Οταν αφουγκράζεσαι τον χώρο που κατελάμβανε δίπλα σου, και θυμάσαι ίσα-ίσα ένα αχνό περίγραμμα. Αλλά ο άνθρωπος, το ζεστό το σώμα να λείπει. Βαρύ πολύ. Να ευχηθώ Γαλήνη σε όσους θρηνούν απουσίες.


Και Υπομονή σε όσους παλεύουν με το αναπόφευκτο, τέτοιες ειδικά μέρες. Είναι σκληρότερα τώρα, που λες κι βρέχει καταναγκαστικά πανηγύρια ενόσω εσύ πονάς βαθειά... Και σε όσους ζουν δύσκολες ώρες με δικούς τους, ειδικά παιδιά, να δίνουν μάχη με αρρώστειες, Δύναμη και Κουράγιο. Ν'αντέξετε, να ελπίζετε πολύ και να προσεύχεστε να πάνε όλα κατ'ευχήν και να ξανασηκωθούν σιδερένιοι! Οι προσευχές μου μαζί σας.


Τουλάχιστον ας έχουμε την ευκαιρία να πούμε σε όλους τους πολύτιμους για μας ανθρώπους, μικρούς - μεγάλους, πόσο πολύ τους αγαπάμε. Τη μεγαλύτερη πολυτέλεια που μπορεί να αξιωθεί άνθρωπος: να ζήσει όχι για να επιβιώσει και να βιώσει λάθρα, αλλά ν'αγαπηθεί ΠΟΛΥ!

Και τις καλύτερες ευχές μου σε όσα μωράκια γεννιούνται τώρα που μιλάμε, και σκορπάνε ελπίδα και χαμόγελα στον κόσμο! Ας κάνουν πάρτυ σε όλα τα μαιευτήρια! Οι πόνοι να λιώνουν μες το πρώτο κλάμμα, έτσι όπως με τα φρέσκα αυτά πλασματάκια αλλάζεις χρόνο και ζωή μαζί!

Φίλοι μου που δεν σας βρήκα στα blogs σας να αφήσω εκεί ευχές (είτε δεν έχετε ακόμη, είτε με πετάει έξω την Καραασχέτογλου, είτε δεν έχω ακόμη την άνεση να μπω να ευχηθώ προσωπικά), φίλοι που με διαβάσατε και συνεχίζετε να με τιμάτε, ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ με Υγεία κι Ευτυχία! Ειδικές ευχές στους εορτάζοντες/ουσες των ημερών (Χριστίνα, luvsU), και Καλή Αποσυμπίεση σ’όλους!

Apousia, από δω και πέρα μόνο ΧΑΡΕΣ! Υγεία, Δύναμη και Χαρές, μ'ακούς? Με το τσουβάλι! Μη μας ξεχνάς!!!


Αυτό και τα επόμενα δύο ποστς είναι μερικά απ'όσα Aphrodite said... in
doncat, post "Βομβιστής των Ναών", 23.12.06